INVESTIȚIE. Sală de sport de 1,1 milioane de euro, într-o comună mureșeană Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2092 Vizualizări

INVESTIȚIE. Sală de sport de 1,1 milioane de euro, într-o comună mureșeană

Conducerea Companiei Naționale de Investiții a atribuit, în data de 18 ianuarie 2023, societății Tin Expert Construct SRL Tureac (Bistrița Năsăud), un contract în valoare de 5.637.670 de lei (aproximativ 1,1 milioane de euro), fără TVA, pentru proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului, combustibil solid cu canalizare: “Sală de sport școlară, sat Brâncovenești, comuna Brâncovenești, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit memoriului tehnic al proiectului, document întocmit de către SC Tecon SRL București, viitoarea sală de sport va avea dimensiunile maxime la teren de 29,2 x 35,8 de metri, regim de înălțime parter plus etaj, înălțime maximă de 10 metri și va asigura trei funcțiuni: principale – teren de sport cu tribună de 100 de locuri, secundare – vestiare de schimb și conexe – circulații, grupuri sanitare și spații tehnice.

”Sala de sport va fi dimensionată pentru suprafața sportivă – joc baschet, tenis, volei, cu suprafața de gardă aferentă fiecărui sport în parte. Terenul de sport va fi situat la cota intrării și va fi accesibil prin vestiare sau prin legătură directă cu zona de foaier. Terenul de sport va fi dotat cu coșuri de baschet fixe, cu braț mobil, prinse de structură. De asemenea se vor pune la dispoziție suport pentru montarea fileului de tenis, volei, a porților pentru practicarea minifotbalului. Suprafețele din jurul suprafeței sportive vor fi protejate cu plasă sportivă de protecție, prinsă de structura de rezistență”, se menționează în descrierea proiectului.

Contractul are durata de 48 de luni, astfel: 1,5 luni pentru proiectare, 10,5 luni pentru execuție și 36 de luni perioadă de garanție de bună execuție a lucrărilor.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE