Transport ilicit de lemne interceptat de Poliția Brâncovenești Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3171 Vizualizări

Transport ilicit de lemne interceptat de Poliția Brâncovenești

Lucrători din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenești au fost sesizați marți, 31 ianuarie, în jurul orei 17.12, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă care transportă material lemnos, se deplasează pe DN15 E578 dinspre municipiul Toplița înspre municipiul Reghin, posibil fără acte de proveniență.

”Polițiștii din cadrul Secției au procedat la identificarea acesteia în trafic și au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului pe raza localității Brâncovenești. Cu ocazia controlului a fost identificat șoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani. A fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul I.S.C.T.R. pentru stabilirea tonajului materialului lemnos transportat, însă bărbatul în vârstă de 51 de ani a refuzat cântărirea ansamblului auto, fapt pentru care lucrătorii din cadrul I.S.C.T.R. au dispus retragerea plăcuțelor de înmatriculare atât pentru capul tractor cât și pentru semiremorcă”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, ulterior, la data de 1 februarie, ansamblul a fost escortat la sediul unui ocol silvic din municipiul Reghin pentru stabilirea cantității reale a materialului lemnos.

”În urma cântăririi acestuia s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 51 de ani transporta față de cantitatea aferentă din documentele de însoțire a mărfii, cantitatea 6.41 metri cubi material lemnos din specia brad care nu se afla menționată, aceasta fiind confiscată. Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu suma de 2.000 de lei”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE