Cristian Boeriu, din nou șef la SMURD Târgu Mureș. Mesajul prefectului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1652 Vizualizări

Cristian Boeriu, din nou șef la SMURD Târgu Mureș. Mesajul prefectului

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, i-a urat succes doctorului Cristian Boeriu în noua funcția de medic-șef al UPU SMURD Târgu Mureș. În același timp, Mara Togănel a menționat buna colaborare cu fostul șef al SMURD, dr. Maria Salanța, alături de care a gestionat perioada dificilă a pandemiei Covid-19.

“Conf. univ. Cristian Boeriu a revenit în poziția de medic-șef al UPU SMURD Târgu Mureș. Îi mulțumesc doamnei doctor Maria Salanța pentru profesionalism și implicare, în toată perioada în care a condus UPU. Doamna Salanța este, înainte de toate, un OM, pe care l-am cunoscut îndeaproape în pandemie și alături de care am luptat zile și nopți pentru siguranța mureșenilor. Doctorul Boeriu este același Cristi. Omul care mi-a fost alături în aceeași perioadă a pandemiei,  împreună reușind să evităm carantina în localitățile mureșene și să gestionăm situația din spitale. Mulțumim, doamna doctor Salanța! Succes, domnule doctor Boeriu!”, a fost mesajul prefectului Mara Togănel publicat pe o rețea de socializare.

Doctorul Cristian Boeriu s-a alăturat ca tânăr medic echipei conduse de dr. Raed Arafat, odată cu punerea bazelor SMURD în județul Mureș. Mai apoi, după plecarea lui Raed Arafat la București, doctorul Boeriu a condus și dezvoltat echipa SMURD Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE