Home / Sanatate / Director medical nou la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş

Director medical nou la Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş

Distribuie

Dr. Szekely Edit va ocupa funcţia de director medical interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, numită prin ordin al Ministrului Sănătăţii, începând cu data de 3 februarie 2023,

Potrivit informațiilor furnizate de către Biroul de presă al instituției, dr. Szekely Edit este medic primar medicină de laborator şi medic primar microbiologie medicală, Doctor în Medicină şi conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureş, Membru în Comisia pentru Microbiologie medicală a Ministerului Sănătăţii.

În prezent, dr. Szekely îşi desfăşoară activitatea ca medic în cadrul Compartimentului de microbiologie a Laboratorului de Analize Medicale a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, începând din anul 2005.

”Doamna doctor Szekely are o experienţă bogată în derularea proiectelor, unul dintre acestea fiind proiectul „Întărirea capacității instituționale pentru controlul infecțiilor spitalicești și gestionarea consumului de antibiotice în România”, implementat de Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Bucureşti, în calitate de Promotor al proiectului, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş având calitate de Spital Pilot. Echipa de management a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş mulţumeşte domnului doctor Vasile Habor pentru perseverenţa, dedicarea şi seriozitatea cu care şi-a desfăşurat activitatea în calitate de director medical”, a mai transmis aceeași sursă.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Corala ”Armonia”, recital de suflet în biserica din Ibănești Sat

Distribuie Într-o însorită zi din mijlocul Postului Mare, credincioșii din Ibănești au avut parte de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.