Home / Slider / Anunț important pentru târgumureșenii beneficiari ai ajutorului de încălzire

Anunț important pentru târgumureșenii beneficiari ai ajutorului de încălzire

Distribuie

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș reamintesc beneficiarilor ajutorului pentru încălzirea locuinței faptul că au obligația de a aduce la cunoştinţa autorităţilor, în scris, orice modificare a situaţiei lor care poate conduce la încetarea sau suspendarea acestor drepturi de asistență socială.

”Pe cale de consecință și în contextul creșterii salariului minim și a punctului de pensie de la 1 ianuarie 2023, avem rugămintea către beneficiarii care se află în această situație, să anunțe, în cel mai scurt timp posibil, depășirea plafonului de venit, respectiv încadrarea lor în categoria de beneficiari neeligibili. Cererea de încetare a ajutorului de încălzire din motivele mai sus amintite se poate depune fie personal la sediul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 9, camera 8, parter Registratură, program de lucru cu publicul: de luni-vineri 8.00 – 12.00, marți și joi de la 14.00 – 16.00, fie prin e-mail la adresa registratura.das@tirgumures.ro. Menționăm faptul că venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzire și suplimentul pentru energie în baza Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie este de 1.386 de lei/ persoană în cazul familiilor, respectiv 2.053 de lei, în cazul persoanei singure”, au informat reprezentanții DAS Târgu Mureș.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Corala ”Armonia”, recital de suflet în biserica din Ibănești Sat

Distribuie Într-o însorită zi din mijlocul Postului Mare, credincioșii din Ibănești au avut parte de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.