CIUDĂȚENIE ”à la Târgu Mureș”. Revelionul din decembrie 2022 promovat în februarie 2023! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2401 Vizualizări

CIUDĂȚENIE ”à la Târgu Mureș”. Revelionul din decembrie 2022 promovat în februarie 2023!

Un promo la Revelionul în Stradă organizat în data de 31 decembrie 2022 de Primăria Municipiului Târgu Mureș este amplasat lângă intersecția de la Mureș Mall din Târgu Mureș, la mai bine de o lună după desfășurarea respectivului eveniment, așa după cum se poate vedea într-o fotografie realizată joi seara, 2 februarie 2023.

În mod ciudat, cu toate că afișajul cu pricina se află la aproximativ 200 de metri de sediul Primăriei Municipiului Târgu Mureș, într-o zonă intens circulată, nimeni din instituție nu pare deranjat că în luna februarie 2023 autoritățile locale încă fac reclamă la un eveniment care a avut loc în noaptea de 31 decembrie 2022 spre 1 ianuarie 2023!

Conform paginii web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, activitatea Administrației Domeniului Public este coordonată de către ing. Florian Moldovan (director – vezi foto) și ing. Ioan Gheorghiță (director adjunct).

Și mai bizar e că marți, 31 ianuarie 2023, cazul a fost prezentat în emisiunea ”Față în Față” de la postul de televiziune M9 TV, care i-a avut față în față pe jurnalistul Florin Dobrater și pe primarul municipiului Târgu Mureș, iar efectul a fost inexistent: după trei zile, adică vineri, 3 februarie 2023, promo-ul la Revelionul care s-a petrecut de mai bine de o lună e tot acolo!

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE