Forța Dreptei Mureș, aproape de lansarea oficială Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1689 Vizualizări

Forța Dreptei Mureș, aproape de lansarea oficială

Forța Dreptei, partid fondat de ex-premierul liberal Ludovic Orban, este aproape de lansarea filialei județene mureșene, Forța Dreptei Mureș.

Potrivit Biroului de presă al noii filiale, formațiunea politică are ”o doctrină liberal conservatoare” și se angajează ”să îmbunătățească viața comunității” prin ”implementarea de soluții concrete și promovarea muncii cinstite, educației și implicării civice.”

”Suntem încântați să lansăm filiala noastră în județul Mureș și suntem hotărâți să promovăm cu tărie valorile și principiile Partidului Forța Dreptei în această zonă. Dorim să fim un partener de dialog pentru autoritățile locale și să oferim soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă cetățenii din județ”, a precizat Farcas Mihai-Dan (foto dreapta), președintele Forța Dreptei Mureș, fost membru al PNL Reghin.

”Echipa noastră este puternică și entuziastă, formată din profesioniști din diferite domenii, care sunt gata să se implice activ în viața comunității. Sunt sigur că în viitor, colegii noștri vor avea o contribuție semnificativă în dezvoltarea județului Mureș”, a precizat Cristian Darosi (foto stânga), secretarul general al Forța Dreptei Mureș, de asemenea fost membru al PNL Mureș.
În același comunicat se mai arată că ”Forța Dreptei Mureș are ca scop construirea unei societăți bazate pe principii și valori naționale, creștine și liberale, și dorește să devină principalul partid liberal de dreapta pentru dezvoltarea României” și își asumă ”tradiția liberalismului național românesc și se angajează să apere și să promoveze principiile și valorile liberale naționale.”
”Lansarea oficială va fi anunțată la un termen ulterior și organizația își așteaptă cu interes întâlnirea cu membrii presei și cetățenii pentru a prezenta platforma și proiectele sale. Până atunci, comunitatea va simți prezența organizației prin inițiativele ce vor fi depuse în atenția autorităților locale și județene!”, se mai menționează în comunicat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE