FOTO: Incendiu într-o gospodărie din Hodac Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1956 Vizualizări

FOTO: Incendiu într-o gospodărie din Hodac

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, alături de pompieri de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Hodac, Gurghiu și Ibănești au fost solicitați să intervină duminică, 5 februarie, în jurul orei 12.56, la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Hodac.

”La sosirea forțelor la fața locului incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul imobilului compus din parter și mansardă. Pompierii au acționat prompt pentru limitarea și localizarea incendiului, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Se intervine în continuare pentru lichidarea tuturor focarelor, respectiv pentru limitarea propagării acestora la alte elemente din structura locuinței. Nu au fost înregistrate victime”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1, ora 15.45:

”Incendiul este lichidat. În urma incendiului a fost afectat acoperișul construcției pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați. Nu a fost necesară intervenția echipajelor medicale”, a mai informat sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE