Ședință extraordinară de Consiliu Local Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2747 Vizualizări

Ședință extraordinară de Consiliu Local Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe marți, 7 februarie, de la ora 14.00, la o ședință extraordinară de lucru.

Potrivit convocatorului, document făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a ședinței conține următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale “Administrație” din aparatul de specialitate al primarului municipiului Târgu Mureș și din serviciile publice, începând cu anul 2023.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării la bugetul local a sumei de 5.000.000 de lei din excedentul execuției bugetului activităţilor finanţate integral din venituri proprii din anii 2019 – 2022, Sursa E, aferent Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureș.

3. Proiect de hotărâre privind utilizarea excedentului anual al bugetului local al Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureș rezultat la încheierea exercițiului bugetar 2022 ca sursă de finanţare a cheltuielilor secţiunii de dezvoltare.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureş pentru anul 2023.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE