Home / Slider / Peste 3000 de situații de urgență anul trecut

Peste 3000 de situații de urgență anul trecut

Distribuie

ISU Mureș-Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al județului Mureş a intervenit în 3032 de situații de urgență, în anul 2022, numărul intervențiilor crescând cu 32,40%, față de anul precedent. Cele mai multe intervenții s-au înregistrat în luna martie, 795, iar cea mai mare variație comparativ cu lunile anului 2021 s-a înregistrat tot în luna martie, cu +430, 00% mai multe intervenții.

Timpul mediu de răspuns al echipajelor de intervenție a fost de 19:22 minute. Principalul factor care a dus la creșterea timpului mediu de răspuns a fost numărul mare de intervenții pentru stingerea incendiilor de vegetație uscată. Excluzând acestea, timpul mediu de răspuns era de 12:36 minute.

Unele intervenții, prin amploare, durată și complexitate au necesitat acțiuni în parteneriat cu Comitetul Județean pentru Situații de Uregență, Comitetele Locale pentru Situații de Urgență și alte instituții cu funcții de sprijin precum și unele intervenții generate de accidente rutiere pe raza județului unde pentru înlăturarea consecințelor s-a acționat cu un număr mare de efective și tehnică de intervenție.

Spre exemplu, în data de 18.05.2022, tentativă de suicid în strada Dâmbul Pietros, în data de 22.06.2022, incendiu de pădure în localittaea Lunca Bradului, în data de 21.07.2022, degajare persoane căzute îm fosa septică în localitatae Sărățeni, în ziua de 31.08.2022, explozie urmată de incendiu pe strada Rămurele.


De asemenea, verificati

Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

Distribuie În conformitate cu obligațiile legale, Primăria Municipiului Târgu Mureș informează locuitorii asupra faptului că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.