Home / Invatamant / Pregătire pentru toate disciplinele de Bac, oferită elevilor de profesorii UMFST

Pregătire pentru toate disciplinele de Bac, oferită elevilor de profesorii UMFST

Distribuie

Profesorii Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureş au decis să ofere elevilor pregătire pentru toate disciplinele prevăzute în programa de Bacalaureat, începând cu data de 20 februarie, în cadrul unor module de câte 20 şi 32 de ore.

„Învaţă de acasă pentru examenul de Bacalaureat, cu profesori de la UMFST G. E. Palade Târgu Mureş. Astăzi s-a dat startul înscrierilor la cursurile online de pregătire pentru examenul de Bacalaureat. La aceste cursuri se pot înscrie elevi din întreaga ţară. Vor fi disponibile module de pregătire pentru toate disciplinele prevăzute în programa de Bacalaureat (…) Facultatea de Ştiinţe şi Litere ‘Petru Maior’ din cadrul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie ‘George Emil Palade’ din Târgu Mureş organizează, în perioada 20 februarie – 2 iunie 2023, o amplă serie de cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat – sesiunea 2023. Vor fi disponibile module de pregătire pentru toate disciplinele prevăzute în programa de Bacalaureat, acestea adresându-se elevilor din orice liceu din România, întrucât cursurile se vor organiza online, pe platforma Microsoft Teams”, a anunţat UMFST Târgu Mureş, pe Facebook.

Înscrierile se realizează online pe site-ul: https://pregatire-bacalaureat.umfst.ro/,  în perioada 2 – 12 februarie 2023, taxa de participare fiind de 250 lei (pentru modulele de disciplină prevăzute cu 20 de ore de curs), respectiv 350 lei (pentru cele cu 32 de ore de curs). Sunt scutiţi de achitarea taxei participanţii care provin din sistemul de plasament (case de copii), iar solicitările se pot transmite către Registratura Universităţii, prin e-mail.

Potrivit UMFST Târgu Mureş, modulele se vor organiza compact, pe perioada a două săptămâni (cele de 20 de ore), respectiv trei săptămâni (cele care au prevăzute 32 de ore) şi vor fi programate câte două ore pe zi, după-amiaza.

Rectorul UMFST Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a precizat, luni, că pentru Limba şi literatura română, Matematică, Fizică, Chimie, Istorie, Biologie, Geografie şi Informatică sunt organizate module de câte 32 ore, iar pentru Limba engleză, Limba franceză, Limba germană, Limba italiană, Filosofie, Logică, Psihologie şi Sociologie, module de câte 20 ore. 

(www.agerpres.ro)


De asemenea, verificati

Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

Distribuie În conformitate cu obligațiile legale, Primăria Municipiului Târgu Mureș informează locuitorii asupra faptului că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.