Home / Recomandări zi de zi / ”Sănătatea ta contează!”, proiect implementat în Sighișoara

”Sănătatea ta contează!”, proiect implementat în Sighișoara

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Sighișoara a anunțat, în urmă cu câteva zile, derularea proiectului ”Sănătatea ta contează! – Servicii de prevenție, asistență medicală și educație pentru sănătate pentru grupurile vulnerabile”. Proiectul are o valoare de 3.892.347 de lei, din care 3.308.495 reprezintă finanțare nerambursabilă prin Mecanismul Financiar SEE 2014-2021 și 583.852 de lei cofinanțare de la bugetul național.

Potrivit comunicatului, obiectivul general al proiectului este ”îmbunătățirea accesului la servicii de sănătate pentru 1.900 de persoane din grupuri vulnerabile din UAT Sighișoara, dintre care 15% persoane de etnie romă, îmbunătățirea infrasructurii de sănătate din zone izolate, creșterea nivelului de conștientizare cu privire la sănătate și prevenție în rândul adulților și copiilor și dezvoltarea abilităților în rândul profesioniștilor din sănătate și al personalului autorităților publice locale.”

Proiectul este prevăzut să fie finalizat la data de 26 aprilie 2024.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Pârâul Poklos ecologizat de voluntari ai Penitenciarului Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a participat vineri, 17 martie, în parteneriat cu Adminstrația Bazinală de Apă Mureș la o activitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.