Buget record pentru Primăria Târgu Mureș, în 2023! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1717 Vizualizări

Buget record pentru Primăria Târgu Mureș, în 2023!

Consiliul Local al Municipiului Târgu Mureș a aprobat marți, 7 februarie 2023, într-o ședință extraordinară de lucru, Bugetul Unității Administrativ Teritoriale pentru anul 2023.

Potrivit hotărârii, veniturile bugetului local prognozate a se realiza în anul bugetar 2023 sunt în sumă totală de 900.868.174 de lei, iar cheltuielile bugetului local în valoare totală de 924.957.000 de lei.

Bugetul a fost adoptat cu 16 voturi ”pentru” (consilierii UDMR, PNL, PMP și Pro România), două abțineri (consilierii PSD Sergiu Papuc și Sebastian Pui) și un vot ”împotrivă” (consilierul Adrian Mureșan, de la POL).

”Până acum, este cel mai mare buget aprobat al Municipiului Târgu Mureș și desigur este foarte important să fie cât se poate de implementat din el. O mare parte din buget reprezintă proiectele câștigate, care trebuie incluse, respectiv licitațiile pe care am dori să le pornim și implementăm în acest an”, a spus, la finalul ședinței, Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Vom reveni cu detalii după conferința de presă care va fi organizată pe această temă în decursul zilei de miercuri, 8 februarie 2023.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE