Ce au în comun armata și artele marțiale?!  Disciplină și rigoare Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 553 Vizualizări

Ce au în comun armata și artele marțiale?!  Disciplină și rigoare

Grupele de Taekwondo și Aikido Aikikai din Târgu Mureș obțin rezultate bune pentru că sunt îndrumați de instructori care au înțeles meșteșugul artelor marțiale și le îmbină cu diferite alte activități.

 Reprezentanți ai Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Mureș s-au întâlnit cu copiii înscriși în grupele de Aikido și Taekwando pentru a le prezenta oferta de studii militare, liceu, Academie și înrolare. Evenimentul a avut loc luni, 6 februarie, de la ora 20,30, în sala pusă la dispoziție de Jaguar Academy Mureș, președinte Alecsandra Matei (Taekwondo), de pe strada Brăila 2-4. Participanții au urmărit un film documentar inspirat din viața de militar, o profesie mai puțin obișnuită, o profesie care îți definește personalitatea, te maturizează, îți oferă șansa de a lucra într-un mediu dinamic, organizat şi competitiv.

Luând în considerare faptul că o bună pregătire marțială trebuie dublată de o bună pregătire intelectuală, copiii care practică arte marțiale, participând la acest eveniment, și-au cultivat simțul oportunității care îi va ajuta ulterior să identifice situațiile propice din viață și să ia decizii corecte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE