”Târg de Mărțișor” la Reghin Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 281 Vizualizări

”Târg de Mărțișor” la Reghin

Reprezentanții Primăriei Municipiului Reghin aduc la cunoștința comercianților de produse ocazionale, mărțișoare, flori și alte aranjamente specifice evenimentului faptul că în perioada 27 februarie – 1 martie, respectiv 6 martie – 8 martie, se va desfășura ”Târgul de Mărțișor” în următoarele locații: Parcul Central din Piața Petru Maior, strada Gării, pe trotuarul din zona magazinului Kaufland, și strada Iernuțeni, pe trotuarul din zona blocului 2/8.

”Comercializarea produselor specifice Târgului de Mărțișor din Parcul Central se va efectua pe standurile special amenajate în acest scop de către autoritatea publică locală. Taxa percepută va fi de 20 de lei/ metru pătrat/ zi, iar pentru utilizarea standurilor se va percepe o taxă de 20 de lei/ stand/ zi. Fiecare agent economic va beneficia de un singur loc de teren în suprafață de 2 metri pătrați și maxim 4 metri pătrați și de un singur stand”, informează sursa citată.

Data limită pentru depunerea cererilor este 17 februarie, ora 12.00, la sediul Primăriei Municipiului Reghin, Centrul de Informare al Cetățeanului.     

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE