Home / Administratie / Un nou proiect la Sighișoara

Un nou proiect la Sighișoara

Distribuie

Conducerea Primăriei Municipiului Sighișoara anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Înfințarea unui centru de colectare prin aport voluntar în municipiul Sighișoara”, propus a fi amplasat în municipiul Sighișoara, strada Localitatea componente Venchi – Zona ”Între Huli”.

”Informațiile privind priectul propus/ memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, și la sediul Primăriei Municipiului Sighișoara din localitatea Sighișoara, strada Piața Muzeului nr. 7, județul Mureș, luni – vineri orele 8.00 – 15.30. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00 sau la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Drum important din Sărmașu, modernizat

Distribuie Conducerea Primăriei Orașului Sărmașu, titulara proiectului ”Modernizare drum de legătură în localitatea Sărmașu, între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.