Home / Invatamant / Todoran Iulia Teodora selectată de Fundația Regală Margareta a României

Todoran Iulia Teodora selectată de Fundația Regală Margareta a României

Distribuie

Fundația Regală Margareta a României anunță debutul ediției 2023 a programului tinere talente și numele celor 30 de noi bursieri la categoria muzică și arte vizuale. Cea de-a 15-a ediție a programului național Tinere Talente, are o nouă generație de 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐛𝐮𝐫𝐬𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬̦𝐭𝐢 𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢𝐜𝐢. Pe parcursul unui an calendaristic, cei 15 artiști vizuali și 15 muzicieni selectați vor primi sprijin pentru a urma și dezvolta o carieră artistică, prin acordarea de burse individuale, în valoare de până la 2000 Euro, prin sesiuni de mentorat și stagii de masterclass intergeneraționale, precum și oportunități de promovare a talentului lor artistic prin evenimente organizate de Fundație și parteneri ai programului.

Din Târgu Mureș, talentata Todoran Iulia Teodora, elevă în clasa a XI-a la Liceul Vocațional de Artă, vioară, profesor coordonator Valeriu Maior, este pe lista bursierilor.

Zeci de concurenți

144 de tineri muzicieni și artiști vizuali cu vârste între 14 și 24 de ani, elevi și studenți la instituțiile de învățământ vocațional din toată țara, care provin din familii cu venituri modeste, și-au exprimat, pe parcursul lunii noiembrie a anului trecut, intenția de a deveni bursieri. Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc în perioada octombrie-noiembrie 2022. Procesul de selecție a constat în analiza dosarelor depuse, selecția candidaților de către juriul de specialitate, proba interviurilor și anchete sociale. Evaluarea portofoliului de lucrări, respectiv a performanței artistice de către un juriu de specialitate, compus din personalități din mediul artistic și academic, a reprezentat etapa decisivă, în urma căreia au fost selectați cei mai buni 30 de candidați, în funcție de talentul și potențialul artistic demonstrat.

Felicitări Todoran Iulia Teodora!


De asemenea, verificati

Bacalaureat 2023: calendar și reguli

Distribuie Monitorul Oficial al României partea I, Nr. 873 din 5 septembrie 2022 a publicat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.