TOP 3 loterii din Spania pe care să le încerci la cazinourile online din România Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 196 Vizualizări

TOP 3 loterii din Spania pe care să le încerci la cazinourile online din România

Loteriile sunt jocuri de noroc în care participanții cumpără bilete cu numere alese aleatoriu, iar câștigătorii sunt determinați prin tragerea la sorț a numerelor extrase. De-a lungul istoriei, acestea au fost utilizate ca sursă de venit pentru guvernele și organizațiile non-profit din întreaga lume, susținând chiar și construirea unor edificii, ca Marele Zid Chinezesc.

Există o varietate de tipuri de loterii, inclusiv variante naționale, variante regionale și variante organizate de către organizații caritabile. 

  • Loteriile naționale sunt cele mai populare și oferă premii substanțiale, cum ar fi premii în numerar, bunuri sau chiar și proprietăți. 
  • Loteriile regionale sunt organizate la nivel local și oferă premii mai mici. 
  • Loteriile organizate de către organizații caritabile sunt utilizate ca sursă de venit pentru aceste ONG-uri și pot oferi premii mai mici.

Jocurile de loterie sunt reglementate și supravegheate de către guvernele naționale sau regionale. Reglementările variază de la țară la țară, iar vârsta minimă pentru a juca variază de la 18 la 21 de ani. Este important să verifici regulile și reglementările înainte de a juca orice versiune loto.

Loteriile au fost și continuă să fie un joc popular, oferind oportunități de câștig și distracție pentru jucători. Este important să joci responsabil pentru a evita orice fel de situație financiară neplăcută!

La noi în țară, operatorii online au în portofolii numeroase variante, unele dintre cele mai populare fiind originale din Spania. În următoarele rânduri vom vorbi despre 3 dintre ele.

Loteria Spania „L’Express” 

Varianta loteria Spania l’Express este una dintre cele mai populare loterii din Spania, care se organizează odată la 4 minute, zilnic. Jucătorii au posibilitatea de a cumpăra bilete cu numere alese aleatoriu, iar câștigătorii sunt determinați prin tragerea la sorț a unor numere sau combinații de numere. 

Loteria „L’Express” este organizată de guvernul spaniol și este una dintre cele mai vechi loterii din Spania, cu o istorie care se întinde peste un secol. Loteria este foarte populară în țara sa de origine, dar nu numai. 

Această versiune reprezintă un joc tradițional și este popular printre pasionații de gambling de toate vârstele (18+). Loteria „L’Express” este un joc de noroc care oferă oportunități de câștig și distracție în același timp, fiind o variantă regăsită în portofoliile mai multor operatori din România.

Loteria Spania Bono 6/49

Loteria Spaniei „Bono 6/49” este o variantă lotto foarte cunoscută, care are evenimentele organizate zilnic, ele având loc la ora 22’30, după fusul nostru orar. Formatul este de 6 din 49, ceea ce ne duce cu gândul la Loteria Națională a României.

Participanții au posibilitatea de a achiziționa bilete cu numere alese aleatoriu, iar câștigătorii sunt determinați prin tragerea la sorț a unor numere sau combinații. Loteria oferă premii foarte atractive, mai ales dacă ținem cont că plasarea biletelor se poate face inclusiv la operatori online din România.

Sistemul de joc al loteriei „Bono 6/49” este simplu, jucătorii selectează 6 numere din 49 posibile, iar dacă acestea corespund cu numerele extrase la tragerea la sorț, este desemnat câștigătorul premiului principal. 

În plus, există și alte categorii de premii pentru combinații de numere care nu necesită a fi identice cu cele extrase la tragerea la sorț. Loteria „Bono 6/49” este organizată de guvernul spaniol și este una dintre cele mai populare loterii din Europa.

Loteria Spania Primitiva 6/49

Loteria „Primitiva 6/49” este organizată de Societatea Națională de Loterii din Spania și a fost introdusă pe piața iGaming pentru prima dată în anul 1985. Evenimentele sale au loc în fiecare zi de Joi și Sâmbătă, la ora 22’30, conform fusului nostru orar.

Această versiune este una dintre cele mai vechi și mai cunoscute loterii din țara sa de origine, ea începând de câțiva ani să fie tot mai cunoscută și în alte țări, inclusiv în România. Ea se găsește în ofertele de lotto de la mai mulți operatori din online, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE