Home / Business / Un nou centru comercial în județul Mureș

Un nou centru comercial în județul Mureș

Distribuie

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Mureș anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Planul Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru ”Construire centru comercial, accese auto, pietonal, parcare și amplasare totem”, pe un amplasament din localitatea Sântana de Mureș, fără număr, titular SC Smart Estate & Logistic SRL în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

”Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu. Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Târgu Mureş, strada Podeni nr.10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00, şi marţi – vineri între orele 9.00 – 12.00. Observaţiile publicului se primesc în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Bacalaureat 2023: calendar și reguli

Distribuie Monitorul Oficial al României partea I, Nr. 873 din 5 septembrie 2022 a publicat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.