Home / Altele / Cum porți o căciulă și cum alegi căciuli damă potrivite pentru tine

Cum porți o căciulă și cum alegi căciuli damă potrivite pentru tine

Distribuie

Este important să știi cum să porți căciuli damă pentru că aceasta este una dintre cele mai versatile piese de îmbrăcăminte din lume, dar în același timp nu toată lumea se simte confortabil să o poarte. Vă oferim câteva sfaturi utile despre cum să combinați căciuli damă de lână și berete cu look-uri la modă și elegante! Așa că pregătește-te, pentru că de acum înainte nu vei mai avea nicio scuză pentru a nu avea căciuli damă în garderoba ta, iar capul tău îți va mulțumi și el, pentru că în sfârșit va fi cald în zilele mai reci.

Căciuli damă, de lână

Căciula de lână, sau căciula de lână, confecționată manual, este cea mai bună modalitate de a supraviețui frigului și intemperiilor de tot felul pe timp de iarnă. Suntem întotdeauna dispuse să ne acoperim cât mai mult posibil pe corp, însă când vine vorba de căciuli damă, multe femei se feresc. Asta pentru că uneori nu știu cum să le asorteze corect, alteori pentru că sunt convinși că pălăriile nu sunt pentru ei. Să știi că pe piață, din fericire, există multe modele diferite și pentru pălăriile pentru femei, astfel încât fiecare dintre noi poate găsi accesoriul potrivit pentru ea.

Cum să purtați o căciulă pentru femei: găsiți modelul potrivit

Primul pas pentru a învăța cum să porți acest tip de căciuli damă este să alegi modelul potrivit. Deși căciula poate părea la fel în toate variantele, nu este așa, există unele foarte simple și altele elaborate, cu un pompon sau două pompoane sau fără nimic, există cele cu revere și cele fără, cele cu pietre sau decorațiuni și cele foarte simple, există cele scurte și cele lungi, nu toate se potrivesc tuturor. Depinde foarte mult și de forma feței noastre, bineînțeles că ideal ar fi să probezi fiecare model înainte de a-l cumpăra și să obții acea căciulă de femeie care se potrivește perfect pe capul tău, dar acest lucru este literalmente imposibil. Așadar, iată câteva sfaturi pentru a găsi căciulă potrivită pentru tine:

  • Pentru cele cu fața rotundă, cel mai bine este să opteze pentru căciuli moi care pot fi plasate strategic. În acest fel, vă puteți încadra fața în modul pe care îl preferați și în care vă simțiți perfect.
  • Fața ovală, pe de altă parte, nu are probleme majore, pentru el aproape toate modelele de căciuli sunt perfecte.
  • Dacă ai fața în formă de inimă, în schimb, optează pentru o căciulă din lână, cașmir sau alte țesături foarte moi, în cazul tău chiar și varianta lungă ți se va potrivi perfect.
  • Aveți o față oblică? Apoi, o căciulă din țesătură, care este largă și moale, este ideală pentru tine.
  • Dacă, pe de altă parte, ai o formă dreptunghiulară a feței, atunci ideal pentru tine este o caciulă din lână sau dintr-un alt tip de material, care este foarte basic și simplu. Ar trebui să înconjoare capul doar atât cât trebuie și, prin urmare, trebuie eliminate toate versiunile lungi, cele cu revere sau cele care cad prea moale.

Cu toate acestea, testul final rămâne gustul personal. Dacă îl încercați și nu vă place, găsiți modelul care vi se potrivește.

Căciula potrivită pentru coafura potrivită

Unele persoane se țin departe de căciuli pentru că se tem să nu-și strice coafura sau pentru că nu știu ce coafură trebuie să poarte pe păr atunci când poartă o șapcă. Acesta este motivul pentru care am dedicat un spațiu acestui aspect în articolul nostru despre cum să porți o căciulă pentru femei. Dacă ai părul lung, poți opta pentru aceste soluții:

  • Părul liber într-un stil ondulat sau perfect drept.
  • Coadă de cal joasă laterală sau centrală.
  • Împletituri de toate felurile.

Dacă aveți părul scurt, alegeți în schimb o căciulă de damă care nu vă înfășoară complet părul, optați pentru căciuli sport cu revere care se poartă lăsând vârful gol sau purtați un model scurt, de tip wrap-around.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele de prezență ale companiei

Distribuie Din grijă pentru clienții săi, Electrica Furnizare menține programul de lucru extins în punctele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.