Primăria Târgu Mureș angajează consilier Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1879 Vizualizări

Primăria Târgu Mureș angajează consilier

Primăria Târgu Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, cu durata normală a timpului de muncă de 8 ore/ zi, respectiv 40 de ore/ săptămână, a funcţiei publice de execuție vacante de consilier clasa I, grad profesional debutant, la Serviciul Relații cu Publicul din cadrul Direcției Proiecte cu Finanțare Internațională, Resurse Umane, Relații cu Publicul și Logistică.

”Concursul va avea loc la sediul instituţiei, Municipiul Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 13 martie 2023, ora 10.00 – proba scrisă. Interviul se susţine în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune, în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor publici, în perioada 10 februarie 2023 – 1 martie 2023 inclusiv, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49, alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României nr. 611/2008, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, se menționează pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.

Informațiile din anunțul publicat, bibliografia stabilită, tematica și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afişează la sediul și pe site – ul instituției www.tirgumures.ro, iar coordonatele de contact pentru primirea dosarelor sunt: Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, 0265-268.330, interior 302, persoană de contact Soos Erika, resurse@tirgumures.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE