Luduș: Contract de concesiune pentru o capelă, reziliat Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 853 Vizualizări

Luduș: Contract de concesiune pentru o capelă, reziliat

În luna noiembrie 2010, Primăria Orașului Luduș a încheiat un contract de concesiune având ca obiect folosința clădirii situate în intravilanul orașului Luduș, strada Avram Iancu nr. 50, imobil cu destinația de „Casă mortuară”. În contractul de concesiune a fost specificată suprafața construită de 127,25 de metri pătrați și o suprafață utilă de 106,77 de metri pătrați acceptată de SC Profilantropia FL SRL. După o activitate de peste un deceniu, în luna decembrie 2022, administratorul firmei, Savu Constantin Mihai, a solicitat „rezilierea contractului de concesiune a capelei mortuare Luduș deoarece firma a fost radiată”.

Prin Rezoluția nr. 14643/decembrie 2022, Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Mureș a dispus admiterea cererii de radiere a firmei „așa cum a fost formulată și dispune înregistrarea în Registrul Comerțului a radierii firmei profilantropia FL SRL, cu datele de identificare menționate.  Motivul radierii este voința profesionistului”.

Având în vedere solicitarea primită, Consiliul Local Luduș a luat în discuție proiectul de hotărâre privind încetarea contractului de concesiune nr. 304 din 22 noiembrie 2010, încheiat între autoritatea locală și SC Profilantropia FL SRL. Conform Referatului de aprobare al primarului Cristian Moldovan și a Raportului de specialitate semnat de Gabriela Fleșar de la Compartimentul Domeniu Public și de arhitectul șef Răzvan Vălean, întocmite cu respectarea capitolului IX, articolul 10, alineatul 1, litera b, din contractul de concesiune în care este prevăzut: „Concesionarul poate înceta contractul de concesiune la solicitarea întemeiată a concesionarului, cu o notificare prealabilă de 30 de zile”, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre prezentat în ședința Legislativului local din 20 decembrie 2022.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE