CIS GAZ participă la târgul internațional EGYPS 2023, consolidându-și activitatea pe piața energetică din Egipt prin încheierea de parteneriate cu firme de profil Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

CIS GAZ participă la târgul internațional EGYPS 2023, consolidându-și activitatea pe piața energetică din Egipt prin încheierea de parteneriate cu firme de profil

Prezentă în Cairo, la târgul internațional EGYPS 2023, compania CIS GAZ SA, unul dintre jucătorii importanți din industria de gaze naturale din România, anunță că își va consolida activitatea pe piața energetică internațională din Egipt prin încheierea de parteneriate cu firme de profil.  

Organizat în perioada 13-15 februarie 2023, EGYPS/ Egypt Petroleum Show 2023 este unul dintre cele mai importante evenimente regionale din industria de petrol și gaze naturale. Compania CIS GAZ participă la târgul internațional cu propriul stand pentru a-și prezenta serviciile și produsele în vederea identificării și valorificării unor noi oportunități de cooperare în sectorul energetic.

“Dorim să ne capitalizăm prezența pe piața regională din Africa de Nord și Orientul Mijlociu, încheind, în cadrul târgului, parteneriate de reprezentare cu jucătorii relevanți”, a declarat Sebastian Călugăr, Directorul General CIS GAZ.

Compania CIS GAZ SA activează deja în Egipt, gestionând mai multe lucrări în domeniul transportului de gaze naturale din cadrul proiectului strategic Hayah Karima. Beneficiarul proiectului este compania de gaz egipteană Egyptian Natural Gas Holding Company (EGAS). Proiectul strategic Hayah Karima este una dintre cele mai importante inițiative ale statului egiptean, constând în creșterea calității vieții locuitorilor din peste 4.500 de sate din Egipt, incluzând dezvoltări ale infrastructurii locale, dar fără a se limita la acestea.

EGYPS 2023 se desfășoară la Egypt International Exhibition Center, din Cairo, sub Patronajul Președintelui Republicii Arabe Egipt, E.S. Abdel Fattah El Sisi. În cadrul evenimentului sunt organizate peste 65 de conferințe, cu peste 260 de speakeri, și o expoziție care se întinde pe o suprafață de peste 35.000 mp, cu peste 500 de expozanți, inclusiv 26 de companii internaționale din domeniul petrolului, energiei și serviciilor, precum și 12 standuri sub pavilioane de țară.

Potrivit organizatorilor, EGYPS 2023 va juca un rol vital în continuarea discuțiilor critice abordate la COP27, desfășurat la Sharm El Sheikh în noiembrie 2022, despre tranziția energetică și angajamentul industriei de decarbonizare.

Aflată la a treia generație de specialiști în industria gazelor naturale, CIS GAZ are peste 32 de ani de activitate. În prezent, compania este specializată în furnizarea de soluții și servicii integrate în sectorul energetic.

Din 2008, CIS GAZ este distribuitorul exclusiv în România și Moldova al produselor și serviciilor companiei americane TD Williamson, iar începând din 2011, distribuitorul exclusiv în România și Republica Moldova al companiilor din Grupul CGH din Belgia și Polyflow (în prezent BAKER HUGHES) din SUA pentru Tehnologia Thermoflex RTP Pipes.

CIS GAZ a finalizat doar în ultimii cinci ani proiecte de lucrări de o complexitate ridicată: subtraversarea fluviului Dunărea și a brațului Borcea, prin foraj orizontal dirijat, 28” & 20”, pentru CONPET (2022), gazoductul Onești-Gherăești-Lețcani pentru asigurarea capacităților de transport către Republica Moldova, cu o lungime de 165 km, în România, pentru Transgaz (2022), gazoductul pentru interconectarea sistemelor naționale de transport al gazelor din România și Republica Moldova, Iași–Ungheni (2014) și Ungheni–Chișinău (loturile 1, 2 și 5), 63 km de conductă de 24” integral pe teritoriul Republicii Moldova, pentru Vestmoldtransgaz (2021), conducta de transport gaze naturale Mintia-Brad-Ștei, etapa I tronson Mintia – Brad 12”, 35 km, și tronsonul Craiova – Segarcea al conductei de transport gaze naturale 20”, 39 km, în România, pentru Transgaz (2019).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE