Maxi surprize la deschiderea Maxi Pet Târgu Mureș! Business
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 1717 Vizualizări

Maxi surprize la deschiderea Maxi Pet Târgu Mureș!

Între 17 – 19 februarie ai 15% reducere la toate produsele!

Animăluțele de companie sunt membri de familie „cu acte în regulă”. Pentru ele, Maxi Pet, hipermarketul preferat al animăluțelor de companie, își deschide porțile în Târgu Mureș, Str. Gheorghe Doja nr. 64 – 68, în incinta Retail Park Doja.

Bunătăți și surprize pentru animăluțe, o echipă formată din iubitori de animale gata să-ți fie de folos cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15 000 de produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie.

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

Între 17 – 19 februarie, la marea deschidere Maxi Pet Târgu Mureș, te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize, în special, promoția inaugurală de 15% REDUCERE la toate produsele din magazin, mai puțin cele din farmacia veterinară!

Maxi Pet – hipermarket şi farmacie veterinară pentru animăluțe de companie

Fiind locul în care găsești tot ce ai nevoie pentru animăluțul tău, la Maxi Pet ai și farmacie veterinară! Aici acoperi nevoile dietetice sau medicale ale animăluțelor, iar, medicii veterinari îți stau la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS! Ușor de descărcat și înregistrat, îți permite să activezi oferte destinate animăluțului tău, să strângi Maxi Puncte și să te bucuri de reduceri și bonusuri.

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate 

Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie la bunul mers al societății, iar Maxi Pet le susține, dedicându-se constant bunăstării animalelor și părinților acestora.

„Susținem animăluțele fără stăpân, ne implicăm în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea tuturor atâ în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Suntem nerăbdători, deci, să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Târgu Mureș și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.

Pentru mai multe noutăți și surprize, urmărește @maxipetromania pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.

Maxi Pet Târgu Mureș

Str. Ghe. Doja nr. 64 – 68

Program: L – D, 09.00 – 21.00

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE