Home / Business / Un nou proiect imobiliar prinde contur în Târgu Mureș

Un nou proiect imobiliar prinde contur în Târgu Mureș

Distribuie

Conducerea societății Maco Construct SRL, titular proiectului “Construire 24 locuințe individuale în regim cuplat P+1 E, 3 locuințe individuale înșiruite P+1E, 1 locuință individuală P+1E, infrastructură edilitară, acces, împrejmuire teren și organizare șantier”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția de Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Târgu Mureș, strada Agricultorilor nr. 24/B, județul Mureș.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se arată în comunicat.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Un nou sezon pentru Mocănița dintre Sovata și Câmpu Cetății

Distribuie Prima cursă din acest sezon a Mocăniței care circulă între localitățile mureșene Sovata și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.