Home / Cultură / VIDEO: Din dragoste pentru muzica de calitate, cu Speak Floyd la Reghin

VIDEO: Din dragoste pentru muzica de calitate, cu Speak Floyd la Reghin

Distribuie

Valentine’s Day, sărbătoare dedicată iubirii, a fost un bun prilej pentru Primăria Reghin să ofere iubitorilor muzicii de calitate un concert special. Așa se face că marți, 14 februarie, la Casa Municipală de Cultură ”Eugen Nicoară” a poposit trupa Speak Floyd, prilej pentru cei prezenți să se (re)întâlnească cu muzica legendarilor Pink Floyd transpusă pe scenă de Sandy Deac – clape, voce, acoustic & electric guitars, Kovács „Kovi” László – electric & acoustic guitars, Răzvan Rotiș – tobe si percutie, Tudor Pop – bass, Edi Raita – clape, Pasha Fedotov – saxofon, Dudu Isabel – vocal  și Gențiana – lead & backing vocals.

Speak Floyd

Vedeta serii a fost albumul ” The Dark Side of the Moon” interpretat integral de trupa clujeană, nu înainte ca piesa ”Shine On You Crazy Diamond” să deshidă seara dedicată muzicii Pink Floyd.

Integrala ”The Dark Side of the Moon”

Au urmat cele 10 minunății de piese („Speak to Me”,  „Breathe (In the Air)”, „On the Run”, „Time”, „The Great Gig in the Sky”, „Money”, „Us and Them”, „Any Colour You Like”, „Brain Damage”, „Eclipse) care compun The Dark Side of the Moon”, album de referință în istoria muzicii care nu peste mult timp, la 1 martie va celebra o jumătate de secol de la lansare.

După așa o minunăție de album, musai ca și completarea să fie pe măsură, compozițiile de pe ”The Wall” („Run Like Hell”, „Hey You”, ”Another Brick In The Wall”, ”Mother”, „Comfortably Numb”) au completat de minune un recital de excepție.  

Finalul a consemnat reîntoarcerea la albumul ”Wish You Were Here”, piesa care dă și titlul albumului fiind și ultima dintr-un concert cu adevărat  special.

Kovács „Kovi” László

Ca și momente preferate, solo-ul piesei „Comfortably Numb” interpretat de minune de „Kovi” și vocea Gențianei din „The Great Gig in the Sky” au certificat nu doar valoarea unei trupe care de multă vreme ține steagul sus ci și calitatea concertului de la Reghin.

Sandy Deac, Gențiana și Dudu Isabel

Mulțumim Speak Floyd, și vă mai așteptăm pe la Reghin. Nu de alta, dar a fost tare fain cu voi și cu muzica Pink Floyd.

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.