Bărbat de 75 de ani, victima unei tâlhării, mulțumiri Poliției Sighișoara! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 505 Vizualizări

Bărbat de 75 de ani, victima unei tâlhării, mulțumiri Poliției Sighișoara!

La data de 15 februarie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, s-a prezentat un domn în vârstă de 75 de ani cu mesajul: “Vreau să mulțumesc polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Sighișoara! Am fost victima unei tâlhării și aș vrea să vă prezint cuvintele mele de laudă și de mulțumire la adresa polițiștilor din Sighișoara pentru modul în care și-au desfășurat activitatea! Dacă aș putea să scriu un articol la ziar, în semn de mulțumire pentru acești tineri polițiști, aș face-o cu drag!”.

Zis și făcut! Întâmplarea a fost redată de către Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”În noaptea de 13 februarie a.c., în jurul orei 23.12, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sighișoara au fost sesizați telefonic despre faptul că pe strada Dumbravei din municipiu a avut loc o tâlhărie.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat victima, un bărbat în vârstă de 75 de ani.

Din discuțiile purtate cu bărbatul, acesta a declarat faptul că în seara respectivă, în momentul în care a ajuns în fața blocului său de domiciliu de pe strada Dumbravei din municipiu, a fost ajuns din urmă de către trei persoane necunoscute, un tânăr și două tinere care și-au exprimat dorința de a pătrunde în imobil. Odată ajunși la intrarea în scara blocului, cele două tinere i-au solicitat în repetate rânduri sume de bani, iar la refuzul acestuia cei trei s-au năpustit asupra sa, tânărul imobilizându-i o mână la spate, în timp ce tinerele i-au imobilizat cealaltă mână, cei trei sustrăgându-i suma de 1.500 de lei din buzunarul gecii.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, în timp ce colegii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Sighișoara, au pornit pe urmele celor trei făptași!

La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, au fost identificați trei tineri, respectiv un tânăr în vârstă de 21 de ani și două tinere de 20 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș.

Ulterior, magistrații au dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE