Librăria Cărturești, în curând la Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1528 Vizualizări

Librăria Cărturești, în curând la Târgu Mureș

Iubitorii de carte au parte de o frumoasă surpriză, deschiderea primei librării Cărturești din Târgu Mureș, eveniment care va avea loc joi, 23 februarie.

„Sărbătorim așa cum știm noi cel mai bine: cu invitați de seamă, muzică clasică, vin – neapărat roșu, în ton cu spiritul sărbătorilor lunii februarie și câteva promoții speciale, dedicate cititorilor care ne trec pragul în momentele din preajma deschiderii și fără de care o librărie nu poate exista. Porțile librăriei Cărturești din Târgu Mureș, amplasată la etajul I al Centrului comercial Shopping City, se vor deschide în ziua de 23 februarie, începând cu ora 12.00. Cititorilor târgumureșeni le sunt pregătite și două evenimente culturale de seamă, care să marcheze emoția și entuziasmul deschiderii. Iar cum luna iubirii nu poate fi sărbătorită decât cu iubire, cărți și bucuria de a oferi, primii 1.000 de cititori vor primi un cadou din partea noastră la orice achiziție din librărie”, au precizat reprezentanții Librăriei Cărturești

Încă din prima zi, locația Cărturești din Târgu Mureș va găzdui începând cu ora 17.00 o interesantă discuție intitulată ”Rolul librăriilor și importanța comunității din jurul lor”, protagoniștii fiind Al. Cistelecan, Alina Nelega, Roxana Cotruș, Káli Király István, iar moderator Dumitru-Mircea Buda, iar la ora 19.00, cvartetul de coarde Tiberius, Cvartet de Stat al Filarmonicii din Târgu Mureș va susține un recital.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE