Home / Administratie / Mureș: Activități pentru tineret finanțate cu 150.000 de lei

Mureș: Activități pentru tineret finanțate cu 150.000 de lei

Distribuie

Aleșii județeni au aprobat joi, 16 februarie, într-o ședință extraordinară de lucru, activităţile ce vor fi finanţate din Fondul de Tineret al Consiliului Județean Mureș în anul 2023.

Potrivit informațiilor furnizate de către Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, Fondul de Tineret în cuantum de 150.000 de lei a fost constituit în conformitate cu prevederile articolului 28 din Legea nr. 350/2006 și prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 13 din 2 februarie 2023 privind aprobarea bugetului general al Județului Mureș pentru anul 2023, pentru finanţarea activităţilor de tineret a organizaţiilor neguvernamentale de tineret şi pentru tineret precum şi a unor activităţi de tineret de interes local.

”În considerarea prevederilor articolului 10, alineatul 2, coroborate cu cele ale articolului 28, alineatul 2, din Legea tinerilor 350/2006, cu modificările şi completările ulterioare, în data de 10 februarie 2023 s-a organizat o întâlnire cu reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale de tineret şi pentru tineret, întâlnirea având ca scop stabilirea activităţilor ce vor fi finanţate din Fondul de Tineret în anul 2023. Întrucât la această întâlnire nu s-a prezentat nici un reprezentant al organizațiilor de și pentru tineret, propunem menținerea pentru anul 2023 a acelorași activități de tineret aprobate de către Consiliul Județean Mureș în anul 2022”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

Activitățile propuse pentru a fi finanțate din Fondul de Tineret în acest an au fost împărțite în trei capitole, astfel: Cultură și educație nonformală, Sănătate, sport și recreere și Participare și voluntariat.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevi de nota 10! Vezi lista cu copiii mureșeni calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Informatică

Distribuie S-a publicat lista cu elevii mureșeni care s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.