Bărbați reținuți pentru trafic de droguri. 1,7 kilograme de cannabis confiscate de Poliția Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1198 Vizualizări

Bărbați reținuți pentru trafic de droguri. 1,7 kilograme de cannabis confiscate de Poliția Mureș!

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au documentat marți, 21 februarie 2023, activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic de droguri, deținere de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2021-2023, bănuiții ar fi comercializat droguri de risc și mare risc, precum și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive consumatorilor din județul Mureș.

”La data de 21 februarie a.c., unul dintre bănuiți a fost prins, în flagrant delict, în timp ce deținea, în vederea comercializării, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Activitatea a fost urmată de efectuarea de percheziții domiciliare și ale autovehiculelor, fiind descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, peste 1.700 de grame de cannabis, 21 de pastile de ecstasy (MDMA), 55 de grame de 3 CMC, mai multe plicuri conținând diferite substanțe solide sub formă de praf sau cristal (droguri de mare risc, precum MDMA și altele), cântare electronice de precizie, grindere și alte obiecte care au legătură cu cauza”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La data de 21 februarie 2023, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea celor două persoane cercetate pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”În cursul zilei de astăzi, 22 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă a celor doi bănuiți. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE