Home / Deda / FOTO: Ziua Lecturii, la Grădinița din Deda

FOTO: Ziua Lecturii, la Grădinița din Deda

Distribuie

Cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, preșcolarii din Grupa mică, Grupa ”Ursuleților” din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Deda au avut parte de câteva momente speciale, prilej să descopere noi și frumoase lucruri prin intermediul cărții. După ce au ascultat poveștile lecturate de prof. înv. presc. Carmen Maria Bîndilă, cei mici au trecut la partea practică grație informațiilor asimilate din poveștile ascultate.

„Grupa mică, Grupa Ursuleților a valorizat Ziua Națională a Lecturii prin diverse activități. Preșcolarii au răsfoit cărți despre animalele sălbatice, deoarece aceasta a fost tema săptămânală. Li s-a citit povestea ,,Ursul păcălit de Vulpe”, apoi, prin tehnica bobinării au hrănit ambele animale cu peștișori, să nu mai fie supărat ursul pe vulpe.

De asemenea, preșcolarii au avut parte de povești lecturate de îngrijitoarea grupei, Maria Tinca și de bucătăreasa Angela Cifu, cărora le mulțumesc pentru sprijin. A fost o activitate extrem de frumoasă, educativă dar extrem de necesară pentru educația copiilor”, a declarat profesor învățământ preșcolar Bîndilă Carmen Maria, coordonatorul Grupei ”Ursuleților” din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit Deda alături de prof. înv. preșc. Ioana Cazan.

Alin ZAHARIE


De asemenea, verificati

VIDEO, FOTO: Oaspeți din cinci țări la Deda

Distribuie Având ca deviză ”Tradiție și continuitate la Deda”, Liceul Tehnologic ”Vasile Netea” Deda, ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.