SURSE: Contracte de finanțare în Sănătate pentru Regiunea Centru semnate la Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 708 Vizualizări

SURSE: Contracte de finanțare în Sănătate pentru Regiunea Centru semnate la Târgu Mureș

Cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România a fost aprobat, a anunțat miercuri, 22 februarie, Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

”Am investit foarte multe ore de muncă, alături de o echipă de profesioniști din Ministerul Sănătății, pentru a ne asigura că acest proiect va deveni realitate în următorii 3 ani. Ceea ce vreau să subliniez este că ne aflăm în fața unui proiect de echipă, care nu ar fi fost posibil fără sprijinul conducerii Partidului Social Democrat, fără munca specialiștilor în management medical și fără implicarea și efortul autorităților publice locale. Sunt convins că aceste proiecte vor reprezenta punctul de turnură în ceea ce privește investițiile în sistemul public de sănătate din România. Finalizarea majorității acestor investiții în anul 2026 va deschide calea dezvoltarii strategice și planificate în infrastructura spitalicească de care este atâta nevoie în țara noastră!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Alexandru Rafila.

Potrivit unor surse foarte informate ale cotidianului Zi de Zi, Alexandru Rafila va fi prezent la Târgu Mureș marți, 28 februarie, pentru a semna contractele de finanțare aferente proiectului, pentru județele din Regiunea Centru.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE