Home / Slider / Bărbat care conducea băut și fără permis o mașină cu numere false reținut de Poliția Mureș

Bărbat care conducea băut și fără permis o mașină cu numere false reținut de Poliția Mureș

Distribuie

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Band au reținut joi, 23 februarie, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, având montate pe autoturism plăcuțe cu numere false de înmatriculare.

”Ieri, polițiștii secției au oprit pentru control pe raza localității Șăulia, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul având montate plăcuțe cu numere false de înmatriculare. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș.

”În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu numere false de înmatriculare, a mai informat sursa citată.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.