Home / Business / O nouă investiție în parcul industrial din Sânpaul

O nouă investiție în parcul industrial din Sânpaul

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, cu prilejul unei ședințe, că proiectul ”Construire hale depozitare şi producţie C1, C2, C3, C6 birouri şi vestiare C4 şi C5 în regim de înălţime parter, împrejmuire teren şi branşamente la utilităţi”, propus a fi amplasat în localitatea Sânpaul nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 17 februarie 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății Ro Ecologic Recycling SRL Vidrasău și va fi realizată pe trei parcele de teren agricol  din Sânpaul care au o suprafață totală de 21.700 de metri pătrați.

”Beneficiarul dorește să realizeze pe teren un ansamblu de hale de producție și depozitare și spații administrative – birouri, vestiare plus sală de mese, șase corpuri de clădire cu regim de înălțime parter, în vederea desfășurării activității specifice. În acest sens, se dorește realizarea următoarelor amenajări: două hale pentru producție, două hale pentru depozitare, clădire pentru birouri, clădire pentru vestiare și sală de mese, platforme betonate pentru circulația auto și pietonală, locuri de parcare, spații verzi”, se menționează în document.

Conform sursei citate, accesul auto și pietonal pe amplasament ”se va organiza din drumul comunal DC 123 DN15 – Chirileu”, iar amplasamentul ”va fi racordat la rețelele de utilități existente în zonă – alimentare cu apă și energie electrică”.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

 

De asemenea, verificati

Asigurăm condiții de viață mai bune pentru mureșeni cu fonduri europene

Distribuie În ultimii 4 ani am mobilizat fonduri europene pentru realizarea a peste 27 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.