<strong>La ce cazino online cu licență poți juca Blackjack</strong> Altele
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 62 Vizualizări

La ce cazino online cu licență poți juca Blackjack

Unul dintre jocurile de cărți îndrăgite atât în varianta  de salon, cât și în cea online, este blackjack.  Acesta este și motivul pentru care, dacă vrei să te bucuri de diversitate, siguranță și să joci în cele mai bune condiții această variantă de joc trebuie să cauți blackjack în cazinouri online cu licență.

În cazul în care nu ai mai jucat niciodată trebuie precizat că acest joc mai este cunoscut și sub numele de 21. Denumirea îi vine de la scopul principal al jocului, care este acela de a cumula cărți de joc a căror valoare este cât mai aproape de suma 21, dar nu mai mult de atât.  Câștigătorul va fi evident, cel ale cărui cărți însumate reușesc să fie cât mai aproape de numărul 21 și pierd cei care au o sumă mai mică sau peste 21.

Aceste reguli de joc fac ca desfășurarea lui să nu țină în totalitate de noroc, ci și de abilitatea și inteligența jucătorilor de a alege ce cărți să păstreze și cum să își facă calculele. Chiar dacă la început lucrurile pot părea dificile, în timp, în funcție de ceea ce este pe masă sau a fost distribuit, poți să capeți mai multă experiență în a fi cât mai aproape de miza finală.

Cum se joacă blackjack online?

În  primul rând trebuie precizat că pentru a juca pe o platformă online, va trebui să îți deschizi un cont. Acest lucru poate fi făcut doar dacă ai vârsta legală  de joc, care este cea de peste 18 ani.

În varianta online, jocul se poate juca doar cu softul sau live cu un dealer din cazino. În varianta clasică, la joc sunt admise mai multe persoane decât două.

Jocul poate începe doar atunci când suma alocată pariului va fi egală sau mai mare cu miza minimă specificată. După aceea va începe și distribuirea cărților, fiecare parte primind două cărți, jucătorul ambele cu fața în sus, dealerul doar cu una descoperită. Apoi trebuie respectate valorile date cărților și regulile. Cunoscătorii pot apela și la: hit, stand, dublarea pariului, split.

Când jucătorul se va opri la cererea uneia dintre părți, învingător va fi declarat cel care se apropie cel mai bine de criteriile de câștig, specificate un pic mai sus. Oricare dintre jucători are o sumă mai mare de 21, pierde automat. La o sumă egală se face remiză, ceea ce înseamnă că jucătorul își primește banii înapoi.

Dacă îți plac jocurile de noroc cu cărți, așa cum este și blackjack, ele sunt disponibile pe platformele de jocuri de noroc, de tip cazino online. Una dintre cele mai sigure opțiuni este oferită de cele licențiate, așa cum este și Vegas Betfair.

Nu pierde însă niciodată din vedere că jocurile de noroc, așa cum este și blackjack, implică riscul de a pierde. Joacă responsabil și echilibrat, luând în calcul toate posibilitățile, cu sume pe care ești dispus să le și pierzi sau care sunt alocate acestei forme de distracție.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE