Administrator și director general nou la Wessling România Economic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 638 Vizualizări

Administrator și director general nou la Wessling România

Începutul de an a venit cu noutăți importante la Wessling România, companie cu sediul principal în Târgu Mureș. Ioan Pop a preluat funcția de Administrator și Director General al organizației WESSLING România, așa cum anunță conducerea Holdingului WESSLING
”Ioan Pop are o bogată experiență de lucru în cadrul companiei WESSLING România, de mai bine de 13 ani, perioadă în care a evoluat constant și a dovedit că este un colaborator de mare încredere. Astfel că, suntem convinși că prin experiența acumulată, prin abilitățile personale deosebite, precum și cu ajutorul conducerii Grupului WESSLING, va aduce companiei din România continuitate, dezvoltarea serviciilor și în general dezvoltarea companiei.
Mulțumim pentru colaborarea avută cu WESSLING România pe perioada activității fostului Administrator și Director General Ioan Hașegan, retras din activitate prin pensionare, și suntem încrezători că vom continua cu aceeași deschidere și entuziasm, susținându-l pe domnul Ioan Pop pentru tranziția necesară în noua funcție.
Totodată, informăm că sediului social al organizației, respectiv punctul de lucru situat în Târgu Mureș, str. Pavel Chinezu, nr.10, jud. Mureș rămane și sediul social al organizației.
Pentru noi, acționarii WESSLING, cel mai important este să continuăm să furnizăm rezultate și servicii de încredere și de înaltă calitate ca și până acum”, mai spun reprezentanții companiei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE