Home / Slider / Un polițist cu suflet mare salvează viața unui câine. Negruța își caută o familie

Un polițist cu suflet mare salvează viața unui câine. Negruța își caută o familie

Distribuie

Un câine salvat a devenit unul dintre cele mai îndrăgite patrupede care face senzație pe internet. Și când spunem salvat, ne-am obișnuit deja să-l avem în preajmă pe agentul principal de Poliție Cicio Vlad Adrian din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș, pentru că el este, din nou, omul cu suflet mare care nu lasă pe nimeni în urmă și oferă ajutor.

” Cred că Dumnezeu ne pune în locul potrivit la momentul potrivit. În 22 februarie aveam un om pe calea ferată. Astăzi, în fața noastră un câine este lovit de un autoturism. Câinele agonizează,se zbate dar simțim că putem face ceva. Deși nu se putea mișca și era plină de sânge, împreună cu colegul meu Septimiu ( prima lui zi de practică), Negruța și-a revenit și după o oră jumătate am improvizat o targă pe care să o putem transporta la Cabinet Veterinar Luduș. A fost salvată. Mâine va fi operată și ulterior și-ar dori să ofere dragoste ( după cum ochii arată) unei familii care să o primească. Este deosebit de cuminte iar costurile medicamentelor și intervenției o suportăm noi., ” a menționat agentul principal de Poliție Cicio Vlad Adrian.

Agentul de poliție i-a oferit o a doua viață, acum Negruța își caută o familie care să o adopte.

Mulțumim, Cicio Vlad Adrian!

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Premiera spectacolului GGWorld

Distribuie Teatrul pentru Copii și tineret Ariel din Târgu Mureș va găzdui joi, 18 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.