Home / Slider / Gusti Moldovan. ”Sunt ceea ce sunt datorită bunului Dumnezeu ”

Gusti Moldovan. ”Sunt ceea ce sunt datorită bunului Dumnezeu ”

Distribuie

Augustin Moldovan, Gusti după cum îl cunoaşte toată lumea, antrenorul şi conducătorul clubului sportiv Retro Gym din Târgu-Mureş se poate mândri cu faptul că a fost bodyguardul unor vedete hollywoodiene de excepţie, precum Tom Cruise, în timpul perioadei petrecute în Spania. Cu toate acestea el știe că tot ce are, are datorită bunului Dumnezeu.

În anul 2000, Gusti a aplecat în Spania, ca tot românu, să facă un ban, după cum povestește în  Podcast-ul UMFST „Punct și de la capăt”, la invitația lui Radu Mesaroș . A ajuns în Palma de Mallorca, fără bani de cazare și de mâncare, fiind nevoit să doarmă pe o bancă și să se hrănească cu portocale luate din copaci. Nu știa limba spaniolă deloc, dar se descurca în limba engleză, și mergea pe faleză din discotecă în discotecă întrebând daca nu au ceva de lucru. În cele din urmă s-a angajat bouncer. În România făcea culturism, iar în Spania a început jiu-jitsu, arta marţială bazată pe proiectarea adversarului la pământ, pentru că în cazul scandalurilor din zona aceea, acestea trebuiau tratate fără violență, se anihilau pur și simplu clienții tulburenți. În scurt timp a devenit printre cei mai căutați bounceri din Mallorca, mai apoi șeful bodyguarzilor, 16 la număr, la Pacha Discoteca de Mallorca, un lanț de discoteci. Apoi destinul l-a dus la Puerto Portals, unul din cele mai luxoase porturi din Europa, unde deseori se aflau multe vedete. Aici a fost selectat ca bodyguard în urma unor probe fizice și look plăcut, dar niciodată nu știa pentru cine anume, erau informați înainte de a sosi, în secret, pentru a-i feri de mass-media.

Așa a ajuns bodyguardul lui Tom Cruise, pe care îl consideră un om extraordinar, de o modestie ieşită din comun, au mâncat împreună, au mâncat chiar din aceeași farfurie împreună, atunci când au comandat o pizza, iar îndrăgitul actor a vărsat cola pe masă și a șters-o fără nici o problemă, conștient că e un om și i se poate întâmpla oricui.

”Am avut succes în viața mea, și pe plan sportiv, și pe plan profesional, și mereu m-am bătut cu pumnii în piept, și totdeauna am fost mândru, am vrut să câștig, să fiu primul peste tot, dar din păcate destul de târziu mi-am dat seaama că nu e bine. Tot ce ne este dat este dat de la bunul Dumnezeu. Succesul meu e datorită bunului Dumnezeu ”, a menționat Gusti.

Fost multiplu campion naţional de culturism, bodyguard care câștiga 900/oră în Palma de Mallorca, antrenor şi conducătorul unui clubului sportiv, Gusti Moldovan, persoană tonică, optimistă, carismatică, datorită atitudinii lui, e ca un magnet care emite energie pozitivă. Faptul că s-a adâncit în Credință, îl face și foarte inteligent, pentru că are capacitatea de a prinde esența lucrurilor, nu se cosmetizează, nu vrea să pară ceea ce nu e. Este lucrarea lui Dumnezeu.

”Fiecare  dintre noi avem  ceva  avem ceva  ascuns  în sufletul  nostru, lucruri  pe care  nu avem  curajul  să împărtășim cu nimeni  .. dar nu uita că  ai acolo pe cineva  cu care poți  împărtăși orice  și ,oricum, EL știe  totul ”, a scris Gusti pe pagina lui de facebook.

Ehipa cotidianului Zi de zi îți urează Mult succes mai departe, Gusti Moldovan! Doamne ajută!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Carduri sociale de alimente și mese calde. Cum pot fi obținute și care sunt categoriile de beneficiari?

Distribuie Persoanele defavorizate din Municipiul Târgu Mureș care beneficiază de tichete sociale electronice pentru alimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.