Home / Sanatate / Investiții în infrastructura medicală mureșeană

Investiții în infrastructura medicală mureșeană

Distribuie

Premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă, și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au efectuat joi, 2 martie, o vizită la Institutul Inimii din Târgu Mureș.
”Evenimentul a permis discutarea unor probleme importante de reformă a sistemului sanitar și a evidențiat investițiile majore care se vor face în infrastructura medicală din Mureș, prin Ministerul Sănătății și cu finanțare PNRR. Realizarea celor trei obiective majore: Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant, Spitalul Universitar “George Emil Palade” și Centrul de Arși a intrat în linie dreaptă. Vizita în Târgu Mureș este prilejuită de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupelor de Forțe pentru Operații Speciale din România, eveniment la care participă și ministrul Apărării, domnul Angel Tilvar, alături de ministrul Afacerilor interne, domnul Lucian Bode”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul social-democrat Leonard Azamfirei, care deține și funcția de rector al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Lupte: CSS Târgu Mureș pe locul IV în clasamentul pe cluburi

Distribuie În weekend-ul tocmai încheiat (13-14 aprilie), Călărașiul a fost gazda unei competiții sportive foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.