FOTO: Vizită de nivel înalt în județul Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 925 Vizualizări

FOTO: Vizită de nivel înalt în județul Mureș

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga a publicat, pe pagina sa de Facebook, un text și un set de fotografii care ilustrează vizita efectuată în județul Mureș joi, 2 martie, de către președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, și ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr.

”Am început ziua la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș, acolo unde doamna manager, dr. Mariana Ciorba, alături de prof. univ. dr. Horațiu Suciu, au prezentat clinica și proiectul de construire a unui nou Institut al Inimii, finanțat prin PNRR, în valoare totală de 523 de milioane de lei. Au fost de asemenea dezbătute o parte din problemele cu care se confruntă sistemul medical românesc.

A urmat o întâlnire cu reprezentanții combinatului Azomureș, pentru identificarea unor soluții în vederea repornirii la capacitate maximă a producției de îngrășăminte chimice la Târgu Mureș.

În centrul Târgu Mureșului s-au sărbătorit 20 de ani de activitate a Forțelor pentru Operații Speciale. Parada militară a fost deschisă de parașutarea drapelelor României, al NATO și al Forțelor pentru Operații Speciale.

400 de militari și peste 30 de vehicule, elicoptere și avioane militare au demonstrat în centrul Târgu Mureșului de ce România este o forță militară recunoscută și apreciată la nivel internațional.

Vizita a continuat la fabrica de lactate Mirdatod și cea de utilaje agricole IRUM din Reghin, pentru discuții aplicate legate de problemele pe care le întâmpină în activitate fermierii, procesatorii și producătorii români.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE