100 de metri de cablu furați de pe stâlpi într-o localitate mureșeană Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 298 Vizualizări

100 de metri de cablu furați de pe stâlpi într-o localitate mureșeană

Polițiști ai Secției 6 Brâncovenești au efectuat duminică, 5 martie, o percheziție pe raza județului Mureș într-un dosar penal de „furt calificat”.

”În fapt, la data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenești au fost sesizați cu privire la faptul că de pe raza localității Fițcău, județul Mureș, ar fi avut loc un furt de cablu. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că, cele sesizate se confirmă, respectiv în noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., persoane necunoscute au tăiat și sustras de pe stâlpii situați pe marginea drumului comunal DC3, cantitatea de 100 m cabru din cupru. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a informat Biroul de presă al inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, în urma activităților specifice polițienești, la data de 5 martie polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Brâncovenești, au fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza comunei Lunca, județul Mureș, ocazie cu care a fost identificat bărbatul în vârstă de 49 de ani, bănuit de comiterea faptei de furt calificat din data de 17 spre 18 februarie, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

”Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Reghin. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Târgu Mureș”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția / Foto: bzi.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE