Carcinomatoza peritoneala tratament naturist Sanatate
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 379 Vizualizări

Carcinomatoza peritoneala tratament naturist

In 99% din cazuri vorbim de o problema de sanatate consecutiva altor neoplazii (cancere) existente.

Ca atare nu poate fi abordata doar carcinomatoza peritoneala, ci trebuie facut un tratament care sa vizeze intreaga problema oncologica.

Asta inseamna intern doze mari de propolis in preparate de calitate, pulbere de zeolit sub ce forma se poate utiliza, la fel in doze adaptate. Eventual si alte produse api-fito, in acord cu problema si starea fiecarui pacient.

Local cel putin de doua ori pe zi, dimineata si seara, daca se poate de trei ori pe zi, masaj usor cu Apireven, unguent cu venin de albine, pe o suprafata cat mai mare in zona abdominala.

Reactia normala a pielii este de incalzire si inrosire, nu e reactie alergica. Daca aceasta reactie este absenta, in cele mai multe cazuri asa stau lucrurile din pacate, cel mai probabil vorbim de un sistem imunitar prabusit, incapabil de un raspuns normal. Lucru care explica evolutia locala a neoplaziei (cancerului). De cele mai multe ori aceasta starea deplorabila a sistemului imunitar este chiar urmarea chimio-radio-cortico terapiei. Tratamente conventionale propuse pentru cancere ale unor diverse organe din proximitate si efectuate in absenta / interzicerea unor tratamente naturiste, care ar fi putut sa ofere o protectie in fata toxicitatii medicatiei utilizate si sa mentina un sistem imunitar competent.

Dupa masajul cu Apireven in maximum 5…10 minute pregatim o cataplasma generoasa cu Marul Lupului.

Planta Marul Lupului (Aristolochia clematitis) trebuie sa fie de calitate si sa fie macinata in fragmente nu mai mici de 2 mm. Ca proportie se pune o lingurita de ceai incarcata cu varf cu planta la 50…100 ml apa. Functie de zona afectata veti avea nevoie de cel putin 4…16 lingurite de planta. Exemplu: la 8 lingurite de planta puneti la fiert 400…800 ml apa intr-un vas de 2 litri cu capac. Cand auziti ca apa fierbe, puneti plantele, pe cat posibil toate deodata. Puteti masura si pregati intreaga cantiate de planta alaturi de vasul cu apa intr-un bol. Apoi fierbeti plantele 5…10 minute la foc mic si cu capac intredeschis. Atentie ceaiul respectiv poate spuma. Fierbeti sub supraveghere avand la indemana o lingura de lemn si o manusa pentru protectie.  Plantele se strecoara si fiind inca fierbinti si zemuinde se aseaza sub forma unui strat gros de cativa milimetri pe un tifon plasat pe un fund de lemn. Intr-un minut, doua, plantele vor ajunge la o temperatura suportabila si fiind inca clade, fierbinti, le punem pe abdomen. Atentie sa nu va opariti… Plantele zemuinde trebuie sa aibe contact direct cu pielea prin tifon. Peste stratul de plante se pune un alt tifon si o folie alimentara. Eventual marginile se prind cu leucoplast. Peste toate acestea se aseaza fie un prosop gros, sau o patura, fie si mai bine un prosop subtire si o perna electrica, care sa mentina acolo caldura cel putin 20 minute. Ceaiul de Marul Lupului rezultat prin fierbere se poate folosi pentru spalare abdomenului, sau ca tratament pentru refacerea parului afectat de chimio-terapie, prin limpezire la finalul spalarii capului / parului.

Dupa ce ridicam cataplasma facem un masaj usor cu Oleum Antu, un produs cu care am obtinut foarte bune rezultate in tratarea osteofitelor, condrofitelor, verucilor si bataturilor, utilizat extern prin masaj usor local si / sau comprese. Am obtinut rezultate si in afectiuni oncologice, tumori ale sanului spre exemplu, prin masaj local si cataplasme cu Marul Lupului. Daca bugetul permite se pot pune peste noapte comprese nesterile doua sau chiar trei, unele peste altele, umectate prin picurare cu Oleum Antu si peste care se pune o folie alimentara. Apoi se prind marginile cu leucoplast. Dimineata spalati / igienizati zona cu ceai de Marul Lupului. Puteti folosi si un sapun fin cu miere.

Daca aveti o astfel de problema de sanatate si sunteti acasa si aveti tot timpul necesar sa va ocupati de Dvs. ati putea face aceasta procedura in mod simplu de trei ori pe zi, cu ocazia fiecarei mese, dupa masa. Va intindeti si cititi o carte, asculati muzica, sau butonati telefonul. Sau pur si simplu trageti un pui de somn 20 de minute. Timp in care aceste remedii lucreaza pentru Dvs.

Nu avem nimic impotriva ca in paralel sa se faca orice tratament conventional, chimio-terapie hipertermica, tratament chirurgical laparoscopic, chirurgie robotica, orice poate ajuta.

Sansele de a trata o neoplazie in aceasta stare sunt mai degraba teoretice. Ceea ce se poate face insa cu siguranta este prelungirea si imbunatatirea calitatii vietii.

Dumnezeu mai face si minuni cateodata…Daca nu incercati nu aveti de unde sa stiti ce se poate obtine printr-un astfel de tratament…

Melidava

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE