Razie nocturnă de amploare a Poliției Rutiere Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 577 Vizualizări

Razie nocturnă de amploare a Poliției Rutiere Mureș

Polițiști ai Serviciului Rutier Mureș, împreună cu polițiști ai Biroului Rutier Târgu Mureș, Biroului Rutier Reghin, Formațiunii Rutiere Luduș și Formațiunii Rutiere Iernut împreună cu polițiști din cadrul Secție 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au organizat, în noaptea de 4 spre 5 martie, în intervalul orar 20.00 – 4.00, o acțiune de tip Blitz pe raza județului Mureș, care a avut ca scop creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor și a participanților la traficul rutier, respectarea regimului legal de viteză și creșterea vizibilității poliției în stradă.

”În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 72.145 de lei. Dintre acestea, 134 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului 195/2002 republicată, respectiv 66 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 pentru nepurtarea centurii de siguranță și pentru neutilizarea dispozitivului de retenție copii, una pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare și 50 pentru alte abateri. Totodată, a fost aplicată o sancțiune conform Legii 38/2003”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, au fost reținute, în vederea suspendării, zece permise de conducere, nouă pentru nerespectarea regimului legal de viteză și unul pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare, fiind retrase cinci certificate de înmatriculare și constatate patru infracțiuni la regimul rutier.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE