Concurs de recrutare la Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1726 Vizualizări

Concurs de recrutare la Primăria Târgu Mureș

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuție vacantă cu durata normală a timpului de muncă, 8 ore/zi, 40 de ore/săptămână, de inspector clasa I, grad profesional superior la Serviciul Activități Culturale, Sportive, de Tineret și Locativ.

”Concursul va avea loc la sediul instituţiei, Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în data de 6 aprilie 2023, ora 10.00 – proba scrisă. Interviul se susţine în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune, în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor publici, în perioada 6 martie 2023 – 27 martie 2023 inclusiv, şi vor conţine documentele prevăzute la articolul 49, alineatul 1, din Hotărârea Guvernului României  nr. 611/2008, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, se menționează pe pagina web a instituției, www.tirgumures.ro.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor: Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, camera 85, telefon 0265-268.330 – interior 165, e-mail resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Cornelia Șerbu, inspector superior.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE