Școala Altfel la secția maghiară a Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 364 Vizualizări

Școala Altfel la secția maghiară a Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu

Cu ocazia săptămânii ”Școala Altfel”, desfășurată în perioada 27 februarie – 3 martie 2023,  elevii claselor gimnaziale de la secția maghiară a Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu” au participat colectiv la diverse activități organizate de diriginți și cadre didactice.

Scopul programelor nu a fost doar a învăța ”altfel”, ci să dobândească deprinderi de socializare respectiv a oferi oportunitatea pentru a lega noi prietenii.

Luni, elevii au participat la două spectacole literare (”Viața lui Petőfi Sándor”, „Umor în literatură”) respectiv la „cāutarea de comori”. Marți, au vizionat filmul literar-istoric ”Magyar vándor”, miercuri s-au dat cu patinele, iar joi s-au dezvoltat, atât fizic, cât și spiritual, participând la diverse activități sportive, jocuri de societate, și au vizionat spectacolul ”János vitéz” la Ansamblul Artistic ”Mureșul”.

Punctul culminant al săptămânii a fost ziua de vineri, zi în care au organizat Carnavalul în sala festivă a Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși”. Elevii au prezentat scenete, au cântat și au dansat dansuri populare și de societate.

”Mulțumim frumos conducerii școlii, colegilor pentru ajutorul acordat și colaborare! ”, au scris profesorii pe pagina de facebook a Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE