Primăria comunei Sânpetru de Câmpie, mesaj de 8 Martie Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 154 Vizualizări

Primăria comunei Sânpetru de Câmpie, mesaj de 8 Martie

Prețuiți lucrurile, dar iubiți oamenii!

Primăvara începe cu speranța vieții, pe care o găsim în tine, FEMEIE! Făuritoare de cer și stele de lumi noi și rost de a fi în căile acestei lumi plină de himere. O certitudine ce conferă rol de simbol existențial, ție îți aducem astăzi omagiul nostru, plăsmuitoare a vieții, rost și rostuire și împlinire în tot și toate. Asemuindu-te cu fiecare floare pe care o primești, aduci primăvara în suflet, iar de acolo o înmulțești să o oferi tuturor, căci bucuria nu poate să rămână neîmpărtășită!

Mama e nu numai grijă, ocrotire, educație, înțelepciune ci și binecuvântarea răsplătirii a tuturor acestora, atunci când rolurile se inversează!

La mulți ani mamelor, care ne-au ales pe noi, din începuturi spre infinitate, care ne-au ales pe noi să le fim eternitatea lor!

La mulți ani tuturor femeilor din comunitatea noastră și celor ce vor citi acest mesaj, să vă fie viața o eternă primăvară!

La mulți ani tuturor plăsmuitoarelor de noi începuturi și să aveți o primăvară frumoasă, asemeni celor mai frumoase flori!

Cu considerație,

Primăria comunei Sânpetru de Câmpie

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE