Home / Administratie / Finanțări noi pentru comuna Șincai

Finanțări noi pentru comuna Șincai

Distribuie

Primăria Comunei Șincai a obținut două finanțări în sumă totală de 803.250 de lei, a anunșat miercuri, 8 martie, deputatul Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș.

”Reabilitarea termică și eficientizare energetică a clădirii administrative – Poștă din localitatea Șincai”, proiect în valoare totală de 373.272 lei; ”Reabilitarea termică și eficientizare energetică a Căminului Cultural din localitatea Pusta”, proiect în valoare totală de 429.978 lei. Tot în acest an au fost semnate contractele de finanțare pentru reabilitarea termică a clădirii adiminstrative – Primăria Șincai, și modernizare stații de autobuz. Urmează finalizarea documentațiilor pentru extinderea rețelei de canalizare în comuna Șincai și modernizarea drumurilor de interes local, finanțări obținute anul trecut, prin PNDL 3 (”Anghel Saligny”). Felicitări, domnule primar Vasile Pop, și mult spor în finalizarea acestor obiective!”, a transmis deputatul Dumitrița Gliga.

(Redacția)


De asemenea, verificati

INTERVIU. Comuna Bălăușeri, strategie de dezvoltare pentru 2023

Distribuie Succesul, în orice domeniu, se obține prin efort susținut și perseverență. Selectând o echipă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.