Serbarea Din suflete micuțe pentru alte bunicuțe la Ungheni Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 251 Vizualizări

Serbarea Din suflete micuțe pentru alte bunicuțe la Ungheni

Educatoarele împreună cu preșcolarii grădiniței din Ungheni, știind că urmează ziua de 8 martie, una dintre cele mai frumoase zile, s-au gândit să încânte privirile și sufletul femeilor cu o explozie de culoare, lumină, muzică și dans. Rând pe rând, grupele au urcat pe scena Căminului Cultural și au prezentat momente deosebite, aplaudați de o sală caldă și primitoare.

Serbarea ,,Din suflete micuțe pentru alte bunicuțe” a avut și un scop caritabil. ,,Biletul de intrare” a fost un cadou frumos ambalat pentru bunicuțele și bunicii de la Centrul de vârstnici din Târgu Mureș. În acest cadou s-au găsit produse de igienă personală, articole vestimentare și multe altele pe care preșcolarii le-au dăruit în cursul zilei de 8 martie.

,,Suntem fericiți că dascălii și părinții înțeleg importanța pe care o are familia în viața noastră, că nu-i uită pe bunicii de la cămin, contribuind  cu multă dărnicie la reușita acestui proiect. Mulțumim! Felicitări tuturor celor implicați! ,, au scris educatoarele pe pagina de facebook a  Școlii Gimnaziale „Emil Drăgan” din Ungheni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE