Home / Slider / Serbarea Din suflete micuțe pentru alte bunicuțe la Ungheni

Serbarea Din suflete micuțe pentru alte bunicuțe la Ungheni

Distribuie

Educatoarele împreună cu preșcolarii grădiniței din Ungheni, știind că urmează ziua de 8 martie, una dintre cele mai frumoase zile, s-au gândit să încânte privirile și sufletul femeilor cu o explozie de culoare, lumină, muzică și dans. Rând pe rând, grupele au urcat pe scena Căminului Cultural și au prezentat momente deosebite, aplaudați de o sală caldă și primitoare.

Serbarea ,,Din suflete micuțe pentru alte bunicuțe” a avut și un scop caritabil. ,,Biletul de intrare” a fost un cadou frumos ambalat pentru bunicuțele și bunicii de la Centrul de vârstnici din Târgu Mureș. În acest cadou s-au găsit produse de igienă personală, articole vestimentare și multe altele pe care preșcolarii le-au dăruit în cursul zilei de 8 martie.

,,Suntem fericiți că dascălii și părinții înțeleg importanța pe care o are familia în viața noastră, că nu-i uită pe bunicii de la cămin, contribuind  cu multă dărnicie la reușita acestui proiect. Mulțumim! Felicitări tuturor celor implicați! ,, au scris educatoarele pe pagina de facebook a  Școlii Gimnaziale „Emil Drăgan” din Ungheni.


De asemenea, verificati

INTERVIU. Comuna Bălăușeri, strategie de dezvoltare pentru 2023

Distribuie Succesul, în orice domeniu, se obține prin efort susținut și perseverență. Selectând o echipă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.