Home / Administratie / Rețea de apă și canalizare extinsă în Sântana de Mureș

Rețea de apă și canalizare extinsă în Sântana de Mureș

Distribuie

Conducerea Primăriei Comunei Sântana de Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Extindere și modernizare rețele de alimentare cu apă potabilă și canalizare menajeră în localitățile Sântana de Mureș, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Sântana de Mureș, în satele Sântana de Mureș și Curteni.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi obținute la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri între orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul titularului, în zilele de luni – joi între orele 9.00 – 14.00, și între între 9.00 – 12.00 în ziua de vineri. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, luni între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Plachetă de Onoare pentru Cezar Ciprian Deaconescu

Distribuie Fostul șef al Poliției Municipiului Târgu Mureș, col. (r) Cezar Ciprian Deaconescu, în prezent …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.