Home / Business / Târgu Mureș: Proiect pentru construirea a 28 de locuințe individuale

Târgu Mureș: Proiect pentru construirea a 28 de locuințe individuale

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Construire 24 locuinţe individuale în regim cuplat P + 1E, trei locuinţe individuale înşiruite P + 1E, o locuinţă individuală P + 1E, infrastructură edilitară, acces, împrejmuire teren şi organizare şantier”, propus a fi amplasat în localitatea Târgu Mureş, strada Agricultorilor nr. 24/B, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului pentru Decizia etapei de încadrare, document făcut public în data de 6 martie 2023, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății Maco Construct SRL și prevede construirea de locuinţe individuale cu următoarele caracteristici: regim de înălţime propus – locuințe individuale P + 1E, suprafaţă construită propusă – 2.097,26 de metri pătrați, suprafaţă desfăşurată propusă – 4.422,12 de metri pătrați și suprafaţă spaţii verzi – 3.379,5 de metri pătrați.

”Suprafaţa totală a terenului este de 10.531 de metri pătrați. Număr de locuri de parcare – 55”, se menționează în același document.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

29 martie 2023, începe reabilitarea Cinematografului ”Patria”

Distribuie Reabilitarea Cinematografului ”Patria” din municipiul Reghin, investiție mult așteptată de reghineni va începe în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.